IRREGULAR GÖMB LAMPION - KRÉM

Ár: 
1 550 Ft

Méretválaszték:

25cm - 1.550.-Ft - ez a méret csak fehérben rendelhető
30cm – 2.000.-Ft
40cm – 2.550.-Ft
50cm - 3.100.-Ft

Anyaga: papír

Minden papír lampion egyedileg, fém merevítővel csomagolt, így összeállítás után felveszi és megtartja formáját. A merevítő tetején található "C" horog segítségével a lampiont egyszerűen fel lehet függeszteni mennyezeti lámpaként, vagy önállóan felfüggeszteni szalaggal.

Design ötlet:
Ha egy kellemes, meleg fényű dekorációs világítást keresel, ajánljuk a mobil ledeket, melyek elemmel működnek, ill. a fényfűzéreket. Ezek a világítási megoldások a lampionokkal egyszerűen összeépíthetőek. A világítás a lampionnak nem tartozéka, külön lehet kiválasztani a VILÁGÍTÁS menüpont alatt.

Ezek a kíváló minőségű lampionok széles méret- és szín választékban elérhetőek. Akár egy ünnepi alkalomra - rendezvényre, partira, esküvőre - keresel lampionokat, akár otthonra keresel lámpa búrát, biztos lehetsz benne, hogy megtalálod a számodra megfelelőt!

Rendelését kérjük emailben küldje el csodalampion@gmail.com címre a termék, számla név és cím, telefonszám és az átvétel módjának megjelölésével. Szállítás esetén kérjük a szállítási név és cím megadását is.

Rendelését emailben, vagy telefonon visszaigazoljuk!